0

salah aku ke?

salah aku ke?perangai aku ke?
aku tak paham kau?
aku ego?
aku keras kepala?

entahla...
makin lama makin jauh..
x serasi
x memahami..
da buntu tak reti nak buat camne da..
banyak da mengalah
penat ah..
mungkin aku bukan ppuan terbaik untuk kau..
berserah..ada jodoh tak kemana..amin..
"tuhan tolong lembutkan hati dia
    untuk terimaku seadanya..."
muzik latar-ost ombak rindu.

p/s pesan mak.."along..soal kawen tak boleh main2....pilih betul-betul yang boleh jaga n bimbing along dunia akhirat"...dah la mak pesan lepas tengok ombak rindu...sedih bai...;(
0

ost dhia

Sejak bertemu kau dan aku
Menusuk jantung ku, mula jiwaku
Merelakanku menjadi milikmu
Itu yang ku mahu,itu yang ku mahu cintamu

Sinar mentari pasti
Menyinar hati yang sunyi
Biarlah aku bermimpi
Kerna dibuai sepi

Dhia yang aku cinta
Selama ini ku harapkan
Cuba kau fahami
Takkan dirimu dilukai


adi putra-ost tentang dhia..
aku da ulang 10kali..np lagu neh wat aku !@#$%^&*..
lagu neh wat aku sedih,sayu,..(emosi tak stabil kot)huhu
p/s tentang dhia tinggal lagi 5 episod..xnak keje selagi tak tamat..=p
0

ombak rindu

tuhan tolong lembutkan hati dia..
untuk terimaku seadanya..
kerna ku tak sanggup..
kerna ku tak mampu idup tanpa dia
disisiku......


cantik maya pakai tudung
bagi aku citer neh biasa-biasa je..tapi kenape aku terngiang-ngiang bile balik umah...sbb aaron ke?maya ?
hahahah...aku terharu tgk aaron nangis...ada x laki nak nangis untuk aku cam 2??
..aku ada simpan ag novel neh..=p

p/s:lagu die aku dengar ulang2 pon x bosan...suke la lirik die...aumm..aum..suara adira sesuai dengan maya karin..sangat...


0

makanan time ujan..hahah

pe lagi megi la...
sekarang musim banjir..hujan je..
x boleh nak keluar..
so..
  makan megi jela..bosan gak megi je..pe kata kita buat pizza megi..tadaaa..

bahan2 disediakan..

dalam kuali..bentuk sepatutnye bulat k..

dah siap..tadaaa..~

p/s try la buat...sedap...=p

0

musim kenduri..

sana sini...semua orang kawen...
aku bila nak kawen..huhuhu..

16/12/2011
convoi 8 buah kereta ke melaka
aku mesti naik kereta pengantin..huhu
namanye anak sedara pertama..=)



behenti kat serting jap..
sampai je kat melaka kena bahan..huhu..yuna datang...choi...

16/12/2011
jam 8 mlm..majlis berinai n akad nikah

biasala disayangi kanak-kanak..

17/11/2011
Majlis bersanding
tema merah

kanak-kanak dan aku x dapat dipisahkan..huhu

selamat pengatin baru ye pak cu
p/s:2 hari yang penat tapi best..huhu..semoga bahgia ke anak cucu..maria elena da bertunang!!

0

RANTAI BURUNG HANTU HARAM ??


barat mahu merosakkan islam melalui cara ini..

disebalik loket burung antu..ada makna tersembunyi..dimana mengaburi mata gadis-gadis...
ayuh jangan pakai lagi...




p/s td my gmox share neh...aku pun ade satu..huhu
0

Nivea for men or women ?

                                                  padan muke...
dah tahu for men pergi pakai..
tanggungla akibatnye...sob sob sob..

aku yang gatai tangan nak pakai pencuci muke lelaki..
mane la tahu sesuai..hormon aku kan kelelakian sikit...hahah
rupenya tak sesuwai..habis muka gua..arghh..

p/s pesanan emak:da ppuan tu ..ppuan jugak...da memang khas untuk kulit
     lelaki....yang pegi pakai buat hapee!!!
0

office hour

teringin nk jadi normal seperti orang lain..
bangun kul 7 pagi n tidur kul 10 malam..
tapi aku..

tido kul 5 pagi..bangun kul 2 petang..ish2..
ape nak jadi anak dara sorang nie..
baru je kena sound "awak 2 bukan student dah..So tidur la awal..heheh..
aku rasa orang yang rapat nge aku mesti tahu..
tabiat ke habitat eh??huhu..suke tidur..

p/s CINCI....rindu nak berlawan tidur nge kau...
selagi kau tak bangun jangan harap aku nak bangun..hahahha
kalau kau dah bangon mula aku menggelabah x dak geng...sob sob sob..
0

cita-cita

masa kecik semua orang tanya cita-cita nk jadi pe?
nak jadi GURU,DOKTOR,POLIS .
cube teka masak kecik aku nak jadi pe?
haha..
................................................................
aku nak kerja kfc
sbb leh mkn ayam hari-hari...
bila pk balik lawak la..hahaha..

pastu jiran aku tanya dapat duet gaji nak beli apa..?
.................................................................
aku jawab la nak beli milo....haha..
boleh ratah milo...sebab mak selalu nyorok milo masa kecik...

p/s baru pas wat air milo tadi...tak terpk nk ratah pun...padahal ada satu tin..
     hahah...selamat bersahur za..
0

takut tapi suka

suke tgk ikan banyak-banyak
walaupun sangat takut ikan..

p/s tq bawak tengok ikan..;)
0

bubble boy

baru je habis tengok bubble boy..citer neh best n bagi pengajaran k



  • buat baik dibalas baik.
  • cinta sejati yang mengharuka
  • kasih sayang ibu dan ayah terhadap anak
  • kawan yang sejati
p/s tetibe teringin nak makan ayam mcd...yummy...;)

0

my fav blog

kalau on9 mesti aku wajib tgk blog neh.
macam ada aura..huhu..
p/s pegila blog2 neh..bestla bagi aku.=)
0

my great day

Tahniah semua kawan-kawan batch 2009-2011
semoga berjaya dalam hidup..

saya disini berbangga memiliki insan2 dibawah...
my family
tokki n wan yg banyak membantu
mak n abah
bajet anc jap


bersama taca
syuk
p.cik,m.cik n enial
3 dara pinggitan
p.lang,m.lang,aiman,nazrul,isya,tasya,uyin

i luv merah

my lovely fren



p.jang
p/s:setinggi penghargaan kepada tokki,wan,abah,mak,pak lang sekeluarga,p.cik sekeluarga,p.njng,p.cu,ya,ecah,yo n amin dan teristimewa my dear..kerana sudi datang dan memeriahkan suasana..
0

mari makan dengan hebat..


Dari study ag aku selalu dengar KUANG?
aklmaklumlah kuang dekat dengan uitm puncak perdana
pe 2??teringin nak pergi dengan buah hati..
tapi nak wat camne kan??hurmm..


alhamdulilah bulan lepas da pergi kuang...
*memang ramai orang
*memang puas hati
*memang pecah perut..
tak rugi sape yang pergi
banyak sangat lauk...yuhuhu..
sekali bayar makan sampai puas...
kuang steamboat
6.30 pm-12 pm
dewasa -rm 20
kanak-kanak -rm 10

mari membakar
boleh bakar or rebus


kenyang sampai bersandar dah ha
p/s pergi jgn x g...rugi ma....
0

;(

semakin x sefahaman
semakin x serasi..
entahla...
berdoa...dan berdoa..


p/s epy dpt mkn tempe..weweee
0

berharap pada sesuatu yg tak pasti????

Buang jauh-jauh semua 2...bukan masa nak berangan,bermimpi..
masa enjoy n main da habis...itu semua waktu belajar....hurmmm rindu uitm segamat,rindu uitm shah alam...;(

boleh bergolep sampai petang,tgk movie ramai2..pillow talk sampai pagi...(andai dapat putar masa)
tapi TIDAK..
sekarang di dunia nyata..hadapi dengan nyata..
bangon pagi2..
balik malam2...
penat..;(

p/s tanpa keberanian mimpi tak akan bermakna..
0

ready for the showdown..!!

ma.....tgk tak 8 tv skrg...
showdown 2012 da mula...
banyak team lama..(BOS,STP,BRC)
tapi fav team kau tetap ade..
phlow.....

kalau kau g tgk tolong tgk untuk aku...
pe yang penting aku nak tengok muke kau lam tb..huhu..

p/s:ak da tunai impian kau tahun lepas...tapi tahun neh..sob sob..;(
0

tentang dhia...


Jangan lupe tonton TENTANG DHIA..
setiap isnin sampai khamis jam 7 sampai 8..



buat aku gilerrrr dengan citer neh..yaw!!!
dhia n zikir much lub lub

p/s nak jadi cam dhia...huhu...bole x?
Back to Top