0

# quote 1


p/s..pendam jela semua masalah..jalan terbaek..;(

wishlist2 ke?

TAK WISHLIST PUN..
cuma terasa nak pakai lepas tengok semua dalam cerita rooftop prince pakai
macam cool je pakai note neh..;)
tambah2 color pink n putih...nak !!..please..

mula2 keluar usha 2500 ag...2 minggu lepas usha da 1700.
harap2 turun lagila..




p/s to cinci..aku g lowyat baru2 neh..bold 4 cepat  rosakla..da ramai orang cakap !!!....(memberitahu  tentang ima..!aku doakan kau berjaya..amin...jnji  note pink!!

review tony tint

satu hari terjumpa la tony tint..kat blog amoiheaxa
aku pon beli la..pantang!!..huhu.
tadi baru ambik  kat cyberjaya..
boleh tahan lama n minum air pon x hilang..
so cubala...ade 2 jenis
-red apple
-cherry pink

inilah model aku hari ini...merah kan!!..

p/s sape nk order lagi...huhuhu...
0

best love story ever!!

lee gak: why are u so late?
            i have been waiting for a long time
park ha:where were you?
            i have always been here
lee gak:Even more than 300 years have passed..
                i still love u...


p/s rooftop prince..best !! episode last aku nangis...sob sobs
0

wish list 2012




 sekarang aku jadi gila tengok jam color putih...sebenarnya dah lama nak..tapi tahun neh membuak2 rasa nak...!!!tambah-tambah tengok momo pakai...jelesnyer......

yang neh macam ok!pelangi gitu....

p/s harap2 bulan julai dapat 1..huhuhu
0

berserah..

makin lama kenal makin x sefahaman..tak tahu mana silap??
hari-hari nak bergaduh...ada je benda tak kena..
kau ambik la masa untuk berfikir..dan aku ambik masa aku..!!
berserah jela...

p/s kata seseorang.."kalau dah jodoh jauh macammane pun..kalau dah jodoh..
                                  tak kemana....kalau dekat dan bercinta sakan kalau tak de jodoh..tak de jugak."

0

pisang bulat?hahah

siyes..aku rindu kerepek pisang bulat..(nama aku panggil..)huhu..
selama 5 bulan dan hari-hari aku akan beli kerepek..sob sob..
mekja ..kembalilah...
sekarang x de kerepek sudah..sedihnye....makan angin jela..

p/s..saya bukan peminat tegar color PINK ok !! zaman sekolah je dulu...

0

bersyukur

sangat-sangat bersyukur dengan apa yang ada..

sy sayang keluarga,kawan-kawan dan orang yg sayang diri ini..
semoga semua berjalan dengan lancar dan rahmat Allah s.w.t.



p/s berjanji dengan diri ini x nak mencarot..try k !!
0

putrajaya aku datang !!

hye putrajaya....aku datang...setelah 7 hari aku balik ke pahang..
malasnye nak datang...tapi terpaksa..sob sobs..
aku naik bas..pukul 10 pagi..dan sampai ke kl pukul 2 ptg..
kena rushing sebab amimah azahar da x sabar nak g HARI BELIA DAN JOM HEBOH..

hari sabtu ramai giler orang...nak pengsan..



 band jepun datang..tapi x sempat tengok..weeee


 neh masa pm datang buat perasmian

 sebelum konsert kpop
masa tengok concert ade budak sekolah tanya tingkatan berape?nak kata umo 24 malu la plak.hohoho

 cendawan gergasi...da macam orang kerdil je..huhu

concert kpop yang hampeh..buat sakit telinga aku...teentop je yang best..


hari kedua (ahad)

nak pergi tengok melodi tapi lambat..so da ramai orang..
ktrg pergi jalan-jalan je..mima nak sgt jumpe johan..
ktrg pergi la cari..last jumpe...huhu..

 aku pejam mata asal neh?nebes2..huhu...yg dorg boleh lagi membahan aku..sportingla..
yang neh panjang dlm citer juvana..huhu

bergambar dengan intan ladyana tersa aku macam bibik je...canteknye die....

mima bukan main senyum lebar lepas jumpe johan..haha.da n malula bile johan tegur aku kenape mengigil???hahaahh

p/s silapla hari neh pakai seluar biru..sampai ada orang tegur..."dah  3 kali datang kan..huhu.."ngeee..malunye..
tahniah gjie akata tempat 3 tadi...huhu
0

perlu ke?


kebaikan??
memang aku akui la berbuat baik kepada orang sangat penting..
tapi..
perlu ke berbuat baik pada orang ..sedangkan orang TAK hargai..

x pela kalau kita buat baik..orang hargai..orang nampak..
neh kita yang kena kutuk sebab terhegeh-hegeh..

so
apa kata kawan la dengan orang yang nak kawan n hargai kita ..
kita tak mati tak kawan dengan semua orang..
asal ada sorang yang hargai dan memahami cukup...;)
p/s kawan yang susah senang akan ada masa susah n senang kita...bukan tinggal kita..

tak tercapai lagi ;(

dah 7 tahun aku nak dslr..tak dapat2 gak beli..
ada duet beli mende lain...
aku minat nikon d500..banyak function
harga 2k lebih kot..
p/s hanya impian la...bila entah nak beli....
0

ict

teringin nak masuk rumah salji...
depan pintu masuk umah salju 

dalam umah salji.."istana ais"
p/s  besh lak seindah sakura ;)

tentang rasa

penantian satu penyeksaan

........................................................................


p/s sakit yang x de ubat...penantian..
0

full seat..

dah 3 minggu lebih full seat..adoi..
TERBAEK .. "avengers"



kelakar + aksi..9/10..;)

TAPI
  kalau sape tak tengok citer hulk,thor,iron man,hawkey and captain america memang blur dan tak paham sangat..sebab bagi aku semua macam sambungan ..loki jadi jahat sebab apa?kenape captain america koma 70 tahun..?kenape thor n loki jadi adik-beradik?tanx a lot to mima sebab donloadkan..huhuhu..sape kata x best x de perasaan kot..(siot je)hahahah

p/s..kesian kawan aku..dah 4 tahun baru kenal n tengok iron man..sob sob..pastu tanya..sape azmin ali?nasib tak tanya sape najib ke?aaron aziz ke.?hahakhakha..kadang2 jangan tegok korea je...sampai semua x tahu..( jangan terasa)hahahah
0

milo mamak

arghh..kena tipu..dah minum..orang yang beli kata milo mamak..mula-mula die tipu..
last aku dapat teka..milo mamak..(kimia aku kuat kata  mamak..huhu)
last muntah kan balik..huhu

p/s gemox gelak sangat sebab kata x dak beza kot.hahah

0

PDS 2012

PL F ade buat event..first time join..
best la dapat kenal ramai orang n jumpe ramai orang
dan semua orang bergaya n cantik-cantik....
yang tak best semua kerja dia nak buat..
pastu nak cari salah orang..
sebab orang lain x buat kerja
(untuk tumbesaran klik pada gamba)








dari  belakang midah,wan,kak nurul,mek ja
dari depan naemah,zanza,mima n syaza




ini sek kito...

cuma tinggal 4 orang yang masih single..
nak no hp pm me k...huhu















hari last syaza



p/s :harta pangkat darjat??x payah la nak buat muka bangga sangat kenal dengan datuk ke tan sri..masuk kubur  tittle ni dapat bantu pape pon..;)
Back to Top