0

APTB


aghh..
nak sambung master tak??
da dafta tadi..
tapi semua result gempak2...aku????
sob sob sob...x pandai...cmne leh terpilih sambung master?
rendah diri sgt2..( # # )

aku nak watpe??
keje mcd sampai bebile???
hurm...x boleh nak berfikir..;(
apepon x boleh..

p/s:rindu kengan 4b19..sob sob lu...tanx byak tlong wa...=)
0

jerawat..

plezz plezz move dari muke wa...
hurmm...np makin banyak neh??
sebab keje mc d kawan wa ckap..
mc d kan banyak minyak...
arghh.......sob sob sob

p/s..simply siti??x sesuai la....lu...wa baca entry lu untuk wa semalam....banjir flat neh taw!!sob sob

semakin jauh..

aku n kau semakin jauh...
jauh.....dan jauh...
aku dah x reti nak cerita pape kat kau...
sori...hati aku dah tawar..
kau n aku jauh berbeza.."kau ada segalanya"
aku??tuhan je yang tahu..

p/s hari-hari closing...asal jaga lobi x datang kan??orang cantik mane boleh jaga lobi...orang yang huduh macam aku la closing lobi...fine!!

pengalaman mencabar

first tanx a lot to sakinah...bg pnjm kete lu...wa sgt terharu..
n tanx to atik teman aku dari putrajaya ke shah alam..

first time aku bawak kete wira..huhuhu..bese nak kancil je..huhu.
dan aku berjaya membwa wira ke shah alam..dengan jalan jammed dekat 2 jam..kereta kita x bergerak lansung dekat pj kan atik..itu da menguji kehandalan aku..huhu..

to mima..aku n atik da jumpe jalan ke shah alam dalam 15 minit je...serius..sekejap gile...teruja..=p
baru nak tunjuk kehebatan aku memandu wira tapi cinci,zanti n funsya x dapat kua lak...sob sob sob..

p/s:malam tu tengok cite sekali lagi..lisa n sam...sedihnye...2 la za...mintak sangat hilang ingatan...tengok sam...sedihkan??setiap kejadian ada hikmahnya...
0

pengalaman mengajar erti hidup??

masalah + dugaan + cobaan..
samela semua neh...
bila aku dengar dan tengok kehidupan orang..aku rasa yang setiap manusia ada masalah..
kadang-kadang lagi teruk..
kenapa aku selalu rasa masalah aku yang paling teruk...??
persoalan??
sebab
1-tak bersyukur dengan apa yang ada ke?
2-membandigkan dengan orang lain??
3-mencari kesempurnaan??
entahla...follow the flow(hmc fhlow)hahahah..

p/s ..aku harap kau jumpe ppuan yang kau impikan..(x macam aku..kasar,x sopan,x cantik,x lembut,x ayu..mulut lepas..)tanx..
0

iftar with maria elena


maria elena?

wow?..aku sgt sgt suke la die...tanx to cici mmperknalkn beliau kpada saya..
masuk contest die...tp x tahu la dpt g ke x?
nak 15 orang je...sob sob...
die nak like yang terbanyak..x dapat la aku...sob sob..
aku anta gamba neh...die nak gmba yang ceria2...

2

jangan menyerah...

tak ada manusia
yang terlahir sempurna
jangan kau sesali
segala yang telah terjadi
kita pasti pernah
dapatkan cobaan yang berat
seakan hidup ini
tak ada artinya lagi

syukuri apa yang ada
hidup adalah anugerah
tetap jalani hidup ini
melakukan yang terbaik

tak ada manusia
yang terlahir sempurna
jangan kau sesali
segala yang telah terjadi

Tuhan pasti kan menunjukkan
kebesaran dan kuasanya
bagi hambanya yang sabar
dan tak kenal putus asa

p/s:lagu neh sgt beri aku semangat...lu kena dengar lagu neh ye kepanasanhati..=)

0

trouble is a friend

x larat ad perasaan macam neh..

sedih+penat+serabut+stress+x boleh fikir pape...

bile masalah semua nak pergi??sob sob..

pelangi aku x akan muncul pon...(jgn berharap za.....hurmm..;(

p/s aku cube sedaya upaya buat orang epy je....kesedihan aku?buang jauh-jauh..
mak x paham keadaan along...;( sory mak!!
Back to Top