tolong aku!!

rasa tak larat nak tanggung...derita taw!!
aku tak tahu apa masalah aku..
HARI-HARI MENGANTUK TAHAP GABAN..
aku cuba tidur pukul 10 bangun kul 6..mengatuk gak..
tidur pukul 12 bangun pukul 7 mengantuk gak..

tak tahu nak buat macam mane dah..
tidur lambat or awal sama je..
datang time ngantuk rasa nak nangis rasa..
sampai orang lama sume da mengumpat belakang ..
kata aku kuat tidur..padahal telelap je..
kalau rehat tak penah miss tidur bawah meja..;(
      padahal keje mcd 16 jam tak mengantuk pulak..
tak cukup tidur pon x pe..tak akan mengantuk..
memang aku tak sesuai keje opis kot..

Kalau sesape ada petua or amalan..plezz bagitahu..
penat,sakit n stresss..

p/s penah tidur kat toilet sebab dah tak tahan mengantuk....sadis..



0

tak stabil


DULU

Nak sangat kurus.buat macam-macam time dip.
tak makan nasi sebulan..
tak minum ais
tapi punya susah nak turun ..sampai 60 kg ha dulu.

SEKARANG

Aku kena bagi berat aku 50kg..kalau x bmi tak lepas..
punya susah nak naik..padahal 3 kg je..
mak suruh makan macam-macam..lemak ayam,kuning telur,keju..
tapi tak naik gak..

p/s..manusia memang tak pernah bersyukur termasuklah aku..huhu..
      doakan aku untuk 3 minggu kan datang..;)
0

layan perasaan

Dah 2 malam tengok movie korea
sedih sangat dua-dua cerita neh...

71 into the fire genre perang
a moment to remember-genre romantic

both movie from true story..plezz tolong tengok..
sape tak de mintak kat aku..huhuhu..

p/s:suka la beto kusyairi berlakon...wink wink..;)
0

marah tapi sayang

inilah anak emas ibunda tercinta...
perangai tak tahu nak kata la...
baru 2 bulan eksiden..
sampai patah tulang siku..

SEMALAM
baru pas anta g ujian TID..
untuk ke SEK BUKIT JALIL N BANDAR PENAWAR
semoga mengubah hidup adik..;)

harap satu haru nanti leh pakai jubah convo..

baru tahu sakit patah tangan

kan dah kena masuk besi.

haha..menangis kena cuci luka...tak otai manela..


dia lah yang selalu teman aku karoke


dia pon sibuk nk belaja bawak kete ..baru form 1 da boleh bawak kete..
p/s:selalu bajet otai..tapi kuat menangis...hahahahahak
0

koleksi saya...baru 26 je..;(

yeay semua color dah ada..=)

yang ni bawal plain



yang neh inner bawal color gold

yang neh kuning n kelabu

yg neh color dark choc

p/s:mak pesan...jangan beli je tudung pakai tak jugak..hahahah..n
 berharap bertudung sepenuhnya n x bukak2 da....amin...

12022012










saya nuramimah dari university korea ingin mengucapkan...hahah


cantik kan???



darah manis..huhu

makan kat chicken rice shop..lalala




makan kat garden





poyo belakng neh..budget die je ade earphone









neh btol2 gelak..haha

buat-buat gelak..hahahah

zaza yg gemox...hahah


panas terik weh..berkerut muka ha...


main belon kat tepi tasik pullman

tak nampak belon pon...sob sob sob
p/s jom ramai-ramai warga 4b19 g shooting kat sini...samtek giler...=)tanx mima,jija n kak ain...
Back to Top