2

degil sangat!!!


tetibe aku nak update pasal neh..ye ah orang pakai shawl ko pon nak pakai tapi x pandai...!!
bermulanya tragedi memalukkan aku tadi..... ak g mid ngan mo,ci,atik ,anis n maspol..
ye ah cinci n monmo nak sgt tgk kurafat...aku lak teman atik beli barang..dijadikkan cerita aku pakai la shawl rini..ala2..yuna katakan..hkakahak..nak dijadikan cerita..tunggu la tren nak balik
shah alam..nampak dari jauh...kitaorang da bangun tunngu tren tepi line kuning...tetibe abang ke pak cik entah menjerit...."bediri belakang garisan kuning......"pe lagi wa pun panas ah..nak menjerit..wa pun cakap ah.."ek eleh kecoh je...tahu ah nak duk mane2 pon"
x sampai 3 minit ekor tren je tinggal...angin punya kuat shawl aku tercabut...ya allah malunye aku..
punyer ramai manusia masa 2...yang x boleh blah..budak berlima tadi bantai gelak kuat gile..macam lawak sesangat...yang aku bengang sangat ci,mo n anis bukan main ag gelak...geram!!!adoi2...jatuh market aku jap..tapi sumpah malu sesangat malu..
nasib x terfree hair td....siot je...


p/s pesanan duduk la belakang garisan kuning ok!betul2 pengajaran...
2

geram!!





setiap hari aku baca paper..ada berita mak pukul anak,ayah hentak anak,
mak pukul guna kuali,ayah terajang anak..geram betul aku...grrr..

tadi aku baca paper ada ibu dan ayah kena tangkap sebab dera anak sampai meninggal...
yang x boleh blah 2...anak baru 1 tahun....apela dose budak2 ..sampai nak kena dera...
adoi...aku yang suka budak2 neh memang menyirap....da la yang kena dera comei nak mapuh..=)
hamster kat umah aku neh pon syg gler anak die...x de nak dera2...ish..



p/s fikirkanlah wahai ibu dan ayah...anak yang x berdosa...jadi mangsa ..sob sob..
0

Hanyut

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Repeat Chorus

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

p/s:sweet kan lagu neh...mazan bg kat mazet...Jeles mak!!!
patutla sleeping with broken heart ...sob sob sob
2

angin malam


angin sepoi-sepoi bahasa...
malam minggu,aku duduk depan pintu dan mengadap kanda
ng..
sangat sunyi di puncak semua balik weekend..
lagi la buat aku sayu dan bertambah sedih..

(tambah lah sound blakang anis pasang lagu sedih..(sob sob..)
dalam x sedar ak da sem akhir..

lagi beberapa bulan kita semua akan terpisah..
ya allah sedihnye...aku betul nangis masa tulis neh..
kuatkan semangat aku...

SETIAP PERTEMUAN ADA PERPISAHAN...
diploma 3 tahun dan degree 2 tahun...cepatkan masa b
erlalu...
lepas ni ...

da bermula hidup masing-masing,ada yang nak cari keje,
smbung blaja,nak kawen,nak g korea dan macam-macam
lagi...
tapi aku..??
aku x tahu...aku takut ...nanti dah x leh nak lepak-lepak,main bola,tgk movie ramai-ramai,baring atas sang reramai,main dgn hamster,g giant shah alam..ermmm...banyak lagi ah..

tapi yang paling penting bahan orang...memang BESH terutama ?? cube teka hakahak...
hidup ini kadang2 mengajar aku erti kehidupan ,x selalunya indah...cuma hadapi dengan senyuman..

aku berharap lepas habis belaja nanti kita terus la berhubung...kawen jangan lupe jemput aku..



p/s:diharap sem2 akhir neh..kepada sahabat2 tersayang aku dapat luang masa k..JANGAN SELALU BALIK JE...huhu....nanti da bis blja duduk ah umah sampai kejang...hahahak


Back to Top