0

QUOTES OF THE DAY


















2

trisha bella

memandangkan ramai yang tanya mana beli shawl yang di pakai masa kenduri anis..hihi..bajet hot lak !!
aku beli kat trisha bella ...neh link die https://www.facebook.com/trishabellahijab..
aku beli masa aku g FESTIVAL BELIA KAT PUTRAJAYA..
dorang sangat2 lah baik,frenly..cantik plak tuh.....siap ajar aku cara pakai shawl....

sebab apa korang kena beli??
1-kain die lembut...
2-harga sangat berpatutan
3-macam-macam design ada ( korang boleh request nak color apa...!!....)
4-nak pakai pon senang weh !! 3 minit je....almaklum lah...aku mane reti pakai shawl....hihi

contoh shawl die...










2

anis's big day



















0

penangan zack

Dah lama aku dengar pasal bege bakar abg burn......semua orang hapdate WOI!!!
meleleh air liur wa setiap kali tengok gamba orang upload.....(dasyat x??)....
last 2 week aku ade baca FL buat review...die makan bege tinggi wo....(den x mampu nk makan yo )
aku nak pergi....tapi tak pergi-pergi....
AKAN TETAPI.............( walaubagaimanapun...)
selepas zack hapdate pasal bege bakar tadi....tak sempat baca habis lagi die punyer blog...
aku terus ajak budak2 rumah pergi.....hehe.(tengok pengaruh zack dekat aku......huhu...zack tlong la hapdet selalu....baru impian aku tercapai.....aka dah lama nak makan bege bakar abg burn....huhuhu!!.)
cc :http://zackzukhairi.blogspot.com/2013/05/review-burger-bakar-abang-burn.html

bagi aku bege bakar die sedap lagi dari bege mcd or bege king.....wa jujur neh...huhuhu..
n meatball die pon x bau  just bau rempah..hihihi...( aku kan x boleh bau daging nanti kena sawan ..hihihi...)
kalau area shah alam.....
BURGER BAKAR ABG BURN.....boleh pergi dekat seksyen 7 dan seksyen 13 dekat kedai " LELAC "

ini cheesy supremo

ini set combo comes with sosej

ini meatball

zana dan ina







p/s : tanx....teman makan ...zana,ecah,nor n ina...;)
bila la dapat jumpe zack zukhairi & fatin liyana...hihi...wistlits baru..;)
5

BERSYUKUR...

TERIMA KASIH ALLAH..

aku bersyukur sangat-sangat ..allah masih pangjangkan umur aku hari ini...
macam diberi peluang kedua utk hidup....;(
aku hampir bertembung dengan lori minyak yang besar..nasib aku sempat break
 dan jatuh dari terlanggar lori...
ini semua salah lori...ya allah tuhan je tahu macam mana perasaan aku ketika itu..
dengan tangan mengigil-gigil dan air mata aku terusan mengalir sebab terlalu takut...
aku hanya fikir masa tuh...kalo aku laju..mesti aku da rempuh lori...yang tetibe masuk tanpa
bagi signal...semua orang kata salah lori giler  !!!
aku hanya ingat mak aku masa tuh....mak...i lebiu.....;(

sampai malam jantung aku bedebar dan aku jadi trauma tak boleh tido...hurmm..
terima kasih allah...


0

QUOTES OF THE DAY












P/S setiap quotes yg aku upload.." all about me "
2

done!!

HYE...heheh...menjadi jugak nk buat gimik....to kak chik...za tukang buat hantaran je...huhuhu...semua engat aku yang nak kawen or bertunang...yea...berjaya kenakan orang.....
semua dijemput hadir ke majlis petunangan adik saya pada sabtu ini...disebabkan langkah bendul...saya dapat   habuan yg istimewa...(untung jugak langkah bendul...to ecah aka adik lagi sorg....sila kawen cepat2..)







0

semangat sukan...

sejak dari zaman sekolah rendah lagi aku memang ektif bersukan sehingga ke zaman universiti....
semua sukan lah aku boleh main...kecuali bola tampar dan takraw...yang lain semua teror nak bak hang...huhuhu..teror ke???asal kalah nanges....phuiiii..hahahah

kini genap usia 24 tahun aku dah putus kan nak bersara dari sebarang sukan..huhuhu..ye ke??buat masa neh alhamdulilah dah lama x bersukan walaupun banyak undangan...ceh  !!

kami sanggup buat baju sebab semangat kesukanan yang tinggi...lurve ur all..

kerana futsal & rugby aku kenal

semasa aku jejak kaki ke segamat...aku kenal fads ,didi , aby , mel ,apex datang untuk selection untuk karisma 2007 ...
then semua terpilih...ktrg ditempatkan satu team dengan kak ned , saraz ,
aku gak kenal momo n bin bin..keeper terbaik team gua..

so ktrg mewakili johor ke pahang , perak ,...
tapi setiap hari aku ajak chip , zati , mima , atik , ayu , eqa , anis dayah join aku men futsal kat smk...
so dorang kenal dengan team futsal aku...sampai skrg sangat rapat...

so lepas aku sambung shah alam..
aku ajak gjie..kenal dari 2007 ag....disebabkan gjie & yun satu team..ktrg ajak yun n ryna join...
first time aku kenal yun masa kat puncak...aku ajak noma maen basketball...so semua jadi kenal noma n rapat...tengok ??kerana sukan kami semua berhubung....
masa tak cukup orang ...ada orang bagitahu youk budak kelate pandai main futsal..
so ...semua geng segamat aku dulu ,budak2 umah aku kenal youk , yun n gjie...
tengok kerana futsal ktrg  dihubungkan dan rapat



































             p/s aku bersyukur dengan persahabatan yang dihubungkan kerana minat terhadap sukan..
kenangan yang terindah dalam hidup aku...sebak je rasa....nk nanes...aku rindu semua kenangan weh....
andai dpt undur masa...                    
Back to Top