2

lumrah kehidupan

bila kita senang ramai sangat datang...bila susah...satu pon x de...
takpela lumrah kehidupan...
bila orang ada masalah..aku sibuk nak tolong selesaikan ..tapi
bila aku ada masalah ...orang ambik mudah je...redha...
pesan seseorang...sudahla za jadi kebajikan masyarakat...
cukup...sila berfikir untuk diri sendiri..
entahla bila terlalu baik ..orang pijak kepala...hurmm...

teringat semalam aku terjumpe dengan seorang budak kecik..
da la terbiar...bisu lak tuh...die datang kat aku mintak duet...n tunjuk perut die lapar..
n aku pon buat bodo je...
dan aku terfikir dia nak makan apa...
aku panggil die n bagi die rm 2..die menangis dan pergi

ya allah kesiannye die..
sampai hari ni..aku masih terfikir dan terkilan..kalau la kau ade banyak duet aku dah bagi lebih..
bersyukurnye aku dengan kurniaan allah.s.w.t



p/s kawan harap kau tabah..entah la lelaki !mudah sangat meninggalkan seseorang perempuan tanpa sebab..
0

anugerah

Astro ??
Dulu aku x pernah peduli apa astro?apa ada dengan astro?bil bulanan berapa?
sekarang aku mula mengetahui apa astro??hahahha..poyonye...

arghhh...produk yang banyak...penipuan yang banyak...entahla lumrah kehidupan..
aku teringat ada satu cust case.......astro adalah keperluan sama macm air dan api..
walau apa yang kena tipu or pape..
tetap kena langgan astro...NO CHOICE....

tapi ada satu yang BEST..aku jumpe mereka...anugerah..."kawan"

ain

lunch at tappers

our trainer sham


zana,mek ja,mizi n thiru

kena denda sebab kalah

astro lite

last day training

sopie,syime n me
.
aniza speaking...how may i assist you...huhu..(memories)

aku kenal mereka...syima,zana,sheila,mizi,thiru,sopie,zainab,mira,devya,mek ja,kak shahida,ain...
hope our friendship till the ends....hope kite buat reunion bile2....
0

Oppa Gangnam Style

fenomena...
melanda seluruh dunia...
carta uk pon lagu neh no 1..
korea berjaya menguasai dunia....
bieber pon dah kalah...sobs sob...(peminat2 bieber jgn marah he..huhu)

my own opinion..i think have something wrong with this song....entahla.. speechless...
aku je yang tahu..

p/s tetibe teringat sesuatu....r u kampung school???hahaha...not im gangnam kampung style..do u know??hahah
lawak -lawak..
Back to Top