6

cheese cake atik...

sedapppp gilerrrr

itu je aku mampu cakap...
aku x minat sangat kek..tapi chesee cake home made by atik sedap gilerrr..
semua budak rumah aku kata sedap..
tanx delivery smlm..sebab aku kumpul order satu rumah..huhu..
patut la sebelum aku order...aku tanya atik..sedap tak kek kau buat?atik kata sedap gilerr..hahahah *puji diri sendiri atik..huhuhu

kalau ada pre- order...aku orang pertama nak order..
warga 4b19 moh la beli cheese kek atik...aku makan satu bekas tak cukup..
ada dua perisa coklat dan strawberry...cheese banyak giler..*pengsan ayat cici..huhu
rugi sape tak cube..

Photo: salam , tempahan untuk melty cheese,,free delivery,cheese choclate and cheese strawberry,,menerima tempahan juga untuk event,birthday party,kenduri,cathering dan sebagainya, delevery area k.l shah alam putrajaya bangi kajang dan sewaktu dengan nye 1 box rm12-15 box ke ats rm10..pm ye lau nk order 0129770230/0127405949
kepada kak chik,nemah,kak nurul,mida nak order msg atik sebab dia buat kek kat putrajaya..
harga sebekas 12 je..;).


p/s: atik kau makin gemuk..huhu...
0

13 03 13

cantik kan date hari neh...
today is my mum born day...huhuh..
berharap akan ada berita baik untuk aku ...huhuh..

yang lawaknye....mak aku call n mesej banyak kali..
sampai hati "along lupe hari neh hari jadi mak...sedihnye..."
aku baca dan gelak..huhuhu..
saje je...nak wish malam karang....biar orang paling last...

tak baik la aku neh...huhu...saje gurau2...mak..
kalau boleh nak buat suprise je malam neh..
apakan daya nak balik pahang jauh sangat...sobs sosb..


           


tahun lepas aku ada baca blog neh..
aku follow semua kisah die..
everthing pasal  die aku tahu..huhu..
tetibe tadi aku ternampak muka die dekat page kawan aku..
aku berusaha cari link blog die..
yg aku tahu name dia sarah,keje dhl,duduk cyberjaya..
aku search goggle...cari satu2..n jumpe..
huhuhu...adakah ini petanda???hari ini !!
ya allah berikanlah aku petunjuk...

p/s:rindu semua kawan- kawan


0

wira negara


Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi

Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti

Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa
Malaysia berjaya


Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti



Gambar 6 Anggota Polis Yang Terkorban Di Semporna
JASA MEREKA DIKENANG..INILAH PAHLAWAN SEJATI..
semoga roh mereka ditempatkan dikalagan orang yang beriman..
alfatihah....

p/s:baca pasal neh...siyes aku sedih dan termenung..;(
      harap satu hari nanti aku pon boleh berjuang macam neh untuk negara..

0

hati



p/s susah nk puaskan hati semua pihak....kita buat apa...ada je orang tak puas hati...aku insan kecil..;(
Back to Top