0

kaki wayang :eight below

tetibe nak update ...bg aku sangat pe huh??x dapat nak tulis..huhu....
dalam kul 12 lebih aku n anis x tahu nak wat pe...so..
layan ah citer tb 3..tajuk die eight below...SUMPAH!!
sangat menyentuh ulu hati aku..,aku nak korang sume tengok cite neh..
(pada sape yang x penah tgk lagi ah)
padahal cite neh da lame kot..cite neh true story dari cite jepun..pe ntah tajuk die...??
tambah-tambah hero die paul walker..lagi la aku nak tengok...huhu (gatai mcm anis...huhu)
dah la minggu neh atik,cinci ,zanti n jinja x de..dorg g kalompang...tinggal aku...sob sob sob..(gurau je)
naseb ade anis,sya n mo bru je kua...huhu




ni la citer die...anjing die aku engat 2 ekor je...maya n max!




tanx to my gemox...tb card amat berharga coz membuat hari-hari aku x bosan even tgk sorg..n anis teman aku tgk cite neh...epy besday hanis!!..hakhak you all make my day ah..!! luv it
2

plezz.....

....kite da sem akhir....

so: gunelah masa terluang untuk lepak bersama-sama...
sentiasa ceria,supporting and epy go lucky...
lupakanlah segala sengketa yang penah ada
berkorbanlah sikit...jgn nak selalu balik umah je...
jangan nak beremosi selalu..huhu...

kita tinggal lagi 3 bulan je nak menhabiskan sisa-sisa kehidupan dan membuang masa bersama-sama...pas ni belum tentu lagi kita dapat jumpe dan lepak2 lagi...aku n bestpren aku da 6 tahun x jumpe...wlupun rumah sejengkal je...so gunekanlah masa yang ada untuk menghargai dan menghayati kehidupan bergelar pelajar...pelajar kehidupan adalah paling best ok!! kau engat aku...aku engat kau!!sampai mati!


Tidak ada kene mengena antara hidup dan mati...hanyalah luahan hati semata-mata

p/s:i hope da last sem can give sweet memories that i can't forget ever n ever in my life...=)


time:4.am.

2

froyo yok!


konon ayu ah begitu


giler serunok..mcm x penah mkn je..huhu

comei je baju pink tuh!

cici samtek kot..



p/s :tanx to syansya n zanti coz bwk ktrg g froyo ..i loike.......

yeah...entry kelima..

A
yeah... kau engat kau sorg je boleh hapdate sampai 4 entry semalam...woot woot..sampai aku nak tido pon ade secretary sebelah sibuk menaip...terasa macam kat office je...lalalala..(sambil mata ke atas n tangan ke dada)

p/s credit to atik..tanx modem ko sgt laju...sampai aku boleh mengarut dengan hebat...kata nak g mkan durian..tapi..kau n ma tido dgn hebat...coi..!! mara neh...

kalo boleh nak jadi pari -pari..=)


aku selalu terfikir kalau boleh aku nak tunaikan impian setiap orang...macam citer dulu-dulu..pari-pari akan tunaikan impian cinderella,snow hite...
tp apakan daya aku hanyalah insan biasa yang x mampu buat apa-apa...sangat L kan??
entahla...hanya mampu berangan dan terus berangan..dapat tunaikan dalam anganku pon da cukup bahagia..

situasi pertama

hari jadi membe aku da lepas...29 jan lepas...aku terpk..hadiah pe aku nak bg...
kalau la aku dapat tunaikan....da lame aku bwak kumpulan 2 pm datang malaysia jumpe membe aku..
aku rase 2 hadiah paling bermakna bagi dia...tapi.....

situasi kedua

membe aku selalu bising mcm ne nak kecik kan muke die yang tembam 2...
kalau la aku dapat tunaikan.....da lame aku lempang muka dia bg mengecut..huhu..jgn mara..tapi...

situasi ketiga

membe aku selalu sedih n bosan n bosan n bosan...
kalau la aku dapat tunaikan....aku da bagi orang yang die suka 2 n wat die hepy...tapi...

situasi keempat

membe aku selalu sebut yang die nak jadi penulis novel terkenal...
kalau la aku dapat tunaikan....aku da tulis novel untuk dia... tapi...

baru tadi ...aku mendengar satu permintaan...ne nak cari garlfild besar aku ah???

p/s sangat seronok dapat wat orang epy dan dapat bagi apa yang dorang nak..tapi....pari-pari 2 mengarut je...citer kartun bolehla...

0

pendek-pendek n bulat bulat

pendek-pendek n bulat bulat ??? comel kan?? sangat teruje dengan perkataan diatas dan yang memiliki ciri-ciri diatas..pelik2.. aku adalah satu dalam seribu kot suke ciri-ciri diatas...bagi aku tersangat la cute ok!! suke giler.........giler...giler....hakhakh.. wat gaya cinci dengan mengembangkan muke ok! jgn mara.. ye cinci samtek..=)



comel kan??sangat teruja mak
first kartun yang aku sangat giler!!

aku da berubah sikit hati...x nak x nak...aku tetap setia...huhu.. neh kira cinta kedua aku la...dispecebel me...!!

kenapa la...gepen sgt....comelllllllllllllllllllll




yea.....aku ade banyak despecebel me....yeaaaaaaaaaaaaa....

p/s sape nak jadi kesukaan aku..so?makan tidur banyak2..im waiting k =)
0

sesi bergambar bersama team malaysia...



gerun tak dengan team malaysia!semua badan katang..hakhakhak

tugu 4b19..menggoda tak!!


ape 2 depan sekali!!


p/s:semoga terhibur..tunggu sesi akan datang ok!! bajet hotzz plak..hahaha

0

malaysia !!


owh ...first time..aku g stadium..sgt seronok...tanx to geng kaki pukul..korg mmg sporting habis ah...pakai jersey malaysia sama-sama(walaupun aku sgtlah benci color BIRU)..masuk je stadium ak terpegun tgk team utraz...memang enjoy n kental la weh..90 minit berdiri n berkoir..rasa cm nak join je..hakhakak..yang paling syoknye...safee sali g kat team dorg...sporting ah safee sali...=)


tiket free beb!! jgn jeles



penyokong setia malaysia

geng utraz yang memang superb!!!

kena saman pas balik..fuckgurd



p/s:jum2.next game lawan pakistan..


Back to Top